Wade tervehtii vanhaa ystäväään autogrammillaan

Ihmiset ovat yleensä hyvin iloisia tavata vanhoja ystäviä, ja perjantai-iltana Heatin isäntäpelissä Cavaliersia vastaan, entinen Miami-yllätys yllään No.1 Heat koripallo pelipaidat Chris Bosh vieraili American Airlines Arenalla, hän on Dwyane Waden vanha Ystävä ja heillä oli erittäin miellyttävä keskustelu pelin jälkeen.

Bod ja Wade ja James olivat supertähti-trio, ja he olivat olleet keskenään voittaneet kaksi NBA-mestaruutta, ja Wade ei ole nähnyt Boshia jo pitkään hänen eläkkeelle vuonna 2016 veren hyytymisongelman vuoksi. Hyvin paljon ja antoi hänelle autographed Miami Heat Pelipaita kuin matkamuisto pelin jälkeen.

Wade on vahvistanut eläkkeelle kauden päättymisen jälkeen, ja hän nauttii jokaisesta tavallisesta kaudesta ja on lähettänyt koripallo pelipaidat pelaajille ja faneille, jotka rakastavat häntä useissa peleissä, ja lopuksi toivomme hänelle onnea muualla pelejä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *